översättning • språkgranskning •  undertextning • sedan 1999

Letar du efter en effektiv och erfaren översättare? Jag har arbetat som professionell översättare sedan 1999, då jag tog min magisterexamen i översättning vid University of Surrey i Guildford, England. Efter att ha varit anställd som översättare på en engelsk byrå, öppnade jag eget 2002 och har nu kunder i tre världsdelar. Mitt modersmål är svenska och jag översätter huvudsakligen till svenska, från engelska, danska och norska.

Jag tar uppdrag inom ett brett spektrum av texttyper och ämnesområden. Jag har särskild erfarenhet av att översätta teknisk dokumentation och användarmanualer för konsumentelektronik, vitvaror och datorutrustning.

Jag är noggrann och pålitlig och mina priser är konkurrenskraftiga. Jag arbetar endast med den senaste översättnings- och kontorsprogramvaran. Bläddra gärna igenom min sajt för mer detaljer, och tveka inte att kontakta mig för en offert eller översättningsprov!

Eva-Lotta Sjöholm LjungFrån september 2014 ingår en2sv.com i Verktygslådan AB.Vänligen uppdatera era bokmärken till www.verklad.com!


Hem
 
Link library (old):
Online dictionaries
Translator resources